Yeni bir haftadan Merhabalar,
Uzun soluklu bir yazı dizisi olacak etkinliğim.:) Sağolsun katılımcı bloggerlar part, part yazdılar. Çok teşekkür ediyorum. Bir önceki yazımı okumak için. 


8 Mart etkinliğimi  kısa bir  açılış konuşması yaparak  başlattım. ( epey heyecanlandım sesim bir ara gitti- geldi zor işler yahu) 
 Kerem Mert sunumlardan sonra kazanan şanslı bloggerleri belirlemek için Gırla Fikir  blogunun etkinlik için hazırladığı  çekiliş çubuklarını dağıttı.Her blogger çektiği çubukla kendi şansını belirledi. 

Etkinliğe destek olmak için çekilişle hediye edeceğim ürünler de geldi, sayılı ürünler; Hc Hair Care,  Kanca Ev,Lotis Pharma,Bulgaristan Rose, Apolena, Mehtap , Mac, Baby Mall, Moda Sor, Dekor Sor,Victorinox, Evim Net,Modies,Tam üstüme Göre, Kozmoklinik, Mor cosmo, Tint Cafe&Bistro, Desenli Keçe, Altunbilekler,Ar Yıldız, ve mekanımız 7 on Heaven. Gelen tüm ürünleri 24 gruba ayırıp numaralandırıp paketledim. 
Etkinliğime bizzat katılıp sunum yapan firmalarda oldu.İlk sunumu Baby Corner firmasının  annesi Özge Hanım yaptı. 

Ürünlerin i tasarlarken bir anne hassasiyetinde davrandığını bebeklerin hassas cildi için %100 pamuklu,  Oeko-tex belgeli ürünler ürettiklerini anlattı. Yeni doğan bebeğe alınacak hediyenin belli başlı bir kaç üründen ibaret olduğunu bunu farklı bir sunumla çok şık bir hediye paketi haline getirdiklerini Özge hanım bizlere anlattı. Kargo süresinde ürünler bana ilk geldiğinde hayranlıkla kargodan çıkan ürünlere baktım. İnanılmaz şık bir sunum. Cup cake body lolipop şeklinde  önlük.. Dondurma şeklinde yeni doğan çorapları.Neşeli donlar..Firmayı daha detaylı incelemek için linkleri tıklayabilirsiniz ne anlatmaya çalıştığımı anlayabilir iniz. Hastahanelere kabul ettiremediğimiz çiçekler yerine yeni doğan bebeğe buket şeklinde hazırlanmış Bebek Buketi götürebilirsiniz. Ayrıca Baby Corner farklı, şaşırtıcı, gülümseten formlarda “Türkiye’ nin ilk ve tek bebek hediyesi markası”.

Aramızdaki hamile bloggerimiz Başak’a güzel bir sürprizimiz vardı. Rüzgar bebeğe hediyelerimiz..Sağlıcakla kucağına alman dileğiyle Başakcığım..

Hani yukarıda bahsettiğim çekiliş çubukları var ya ilk Baby Corner ürünleri ile çekilişi yaparak başladık kullanmaya….

Baby Corner ‘in birbirinden cici ürünleri sahiplerini buldu. Özge Hanım’a Bursa ‘dan kalkıp geldiği ve bu güzel markayı bize anlattığı için teşekkürü borç bilirim.

Diğer sunumu ise  Çilek A.Ş yaptı. İstanbul’dan Çilek Odasının sosyal medya uzmanı Burçak Hanım bizlere Çilek odasını anlatmak ve katılan blogger annelere hediyeleri bizzat vermek için geldi.Ayrıca diğer bloggerler arkadaşlara  da harika çilek çikolataları getirdi.

Çilek odası ileri çocuk güvenliği standartlarına göre ürünleri tasarlayıp , AB standartlarına uygun malzemeler kullanarak çocuklarımıza birbirinden güzel ürünler tasarlıyor.
Kerem de racer odasını isteyerek odasını değiştirme fikrini gündeme getirdi. 


aa-Makyaj Kelebeği nerde bakıyım.Tatlı kızları Çilek odasından çok cici bir yastık ve yatak koruyucu kazandı. 

3. sunumu yapan firmamız da Abfen Farma. Nasovak-Abfen Fatma burun sağlığı ürünleri hakkında bilgiler verdi. Kullanımı kolay, bebeklerin günlük burun temizle kolaylığı sağlayan bu ürün katılımcı blogger arkadaşların epey ilgisini çekti.

Etkinlik ile ilgili diğer yazılarımda zamanla burada olacak. 
Takipte Kalın.

5 YORUMLAR

  1. Gülşen Hanım güzel yazınız ve fotograflarınız için çok teşekkür ederim. Asıl ben bizi bu etkinliğe davet ettiğiniz ve bu kadar güzel bir gün organize ettiğiniz için size teşekkürü bir borç bilirim 🙂

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here