Genç görünmek her kadının arzusudur. Yaş ilerledikçe alınan- verilen kilolar, dış etkenler cildi epey yıpratıyor
32 yaşındayım son 4 yıldır kırışık ile savaşıyorum.  Göz çevremde mimiksel kırışıkları görmezden gelirsek doğru yoldayım. Kullandığım kremler işe yarıyor.
yaşlanma karşıtı, ışıltı veren, yves rocher

Kırışıklığa karşı savaş açan  Yves Rocher’in yeni mucizesi Sérum Végétal hakkında bilgi vermek istiyorum. Kremler diğer Yves Rocher ürünler de olduğu gibi tamamen bitkisel, %100 doğal. Doğal özümseme teknolojisi kullanılarak elde edilen krem cilt rahatlıkla kabul ediyor. Bu metod Yves Rocher’ in patentli buluşu. Serum vegetal bu salgıyı -bilimsel verilere göre- %93 artış sağladığı gözlemlenmiş. 

Serum Vegetal  serinin ürünlerine bakacak olursak;
* Kırışık karşıtı Işıltı veren Gündüz KremiYeşil Pirinç Özü ise hücrelerin dengeli oksijen alımını sağlayarak daha çok enerji üretmesine yardımcı olur.**Böylelikle cilde kaybettiği canlılığını ve ışıltısını geri kazandırır.
*Kırışık karşıtı Işıltı veren Gece Kremi-Yeşil Pirinç Özü ise hücrelerin dengeli oksijen alımını sağlayarak daha çok enerji üretmesine yardımcı olur. ** Böylelikle cilde kaybettiği canlılığını ve ışıltısını geri kazandırır.

*Kırışık karşıtı Işıltı veren Canlandırıcı Roll On Göz KremiGöz çevresine ferahlık vererek kaz ayağı çizgilerini, mor halkaları ve göz torbalarını onarıyor. 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here