Benim Muklu Keremin 8 yaşına bastı. Şimdi zaman zaman bana kafa tutsa da gece korktuğunda koşa koşa yanıma geliyor minik erkeğim. İlk göz ağrım, bu kelime de büyük bir anlam var artık biliyorum. Umut için kurduğum bütün cümleler ” Kerem böyle değil di”biliyorum her çocuk farklı hepsinin kendine has huyları var.

 

İyiki doğdun canım oğlum. Beraber büyüdük. Yapışık yaşıyorduk. Her yere birlikte gidiyorduk. Biliyorum artık kızıyorsun, zamanım büyük çoğunluğunu Umut ile geçirdiğim için. Zaman zaman kardeşine bakışını yakalıyorum. Biliyorum ki yıllar sonra benden önce arayacağın ilk insan kardeşin olacak.

Geçen sene ağır geçen hamileliğim yüzünden istediğin partiyi bir türlü yapamadık. Bu seneki Star Wars Doğum günü temasını seçtik.   Sevdiğin karakterinin  konseptinde doğum gününe hazırlanmak seni çok heyecanlandırdı, hep mutlu ol heyecanın hiç yitirme bebeğim.

Masa örtüsünden peçetelere bardaklara kadar hepsi temaya uygun.  24 lü vip setten sipariş ettik içerisinde- desenli bardak. tabak, siyah çatal ve bıçak. masa örtüsü, peçete, İyiki doğdun asma süsü ve balonlar- mevcut. Siparişin ertesi gün kargo geldi.

Ps: Mumu üflerken Umut bakışını hiç unutmayacağız.

Çok Öpüyorum..

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here