Merhaba Mutlu günler. Bu sene kış alışverişlerinde tercih ettiğim renkler daha çok  nude – kahve tonları oluyor. Aldığım üç üründen ikisi genellikle kahverengi. Modaya ayak uydurma olarak düşünmeyin fakat bu sene kendime çok ama çok yakıştırıyorum.

Malumunuz internetten alışveriş yapmayı daha çok tercih ediyorum.Açıkçası  daha kolayıma geliyor. Mağaza gezmek için ayırdığım vakti çocuklarıma evime ayırıyorum.  Satın aldığım bir kaç ürün harici hepsi istediğim gibi olunca oturduğum yerden alışveriş yapmanın keyfini çıkarıyorum. Kıyafet alışverişlerinde öyle aman aman büyük sorunlar yaşamıyorum. Bir iki iade kargo yaptım ama o da istediğim renk tonu gelmediğinden dolayı.

Gelelim ayakkabı siparişlerine, bende sizler gibi en çok bu konuda sıkıntı yaşıyorum. Bazen dar bazen bol geliyor allahtan iade şansım var . Ama dediğim gibi mağaza satışlarına göre en kolay iade internet alışverişlerinde oluyor.

 

Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz vizon botları Giyiver den aldım. İlk siparişim de fermuar da bir dikiş hatası vardı. Sosyal medya hesaplarından bu problemi kendilerine bildirdim.Hemen iade etmemi söylediler inanır mısınız ben iade ettim onlar diğerini hemen kargoladılar. 🙂 Günlük kullanım için çok  ideal. Hatta Ankara anneleri bebek partisinde tüm gün giydim o kadar rahat ki hiç yorulmadım diyebilirim.

Sizler için farklı açıdan fotoğraflarını çektim. Bazı fotoğraflarda açık renk bazılarında koyu renk çıkmış tamamen ışık yansıması ..

Yorumlarınızı bekliyorum. Çok öptüm.

1 Yorum

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here