Günün yorgunluğunu atmanın en keyifli yollarından biri sıcacık bir duş almak. Sıcak bir duş almanın en keyifli yollarından biri ise bunu küvetinizde yapmak. Gözlerinizi kapayın ve hayallere dalın… Gerçekten de hem vücudunuzu hem zihninizi dinlendirmek için en konforlu araçlardan biri olan küvet, banyonuza lüks bir görünüm katarken, özgün tasarımlarıyla şıklık ve rahatlığı da bir arada sunuyor. Bugün ise neredeyse onlarca farklı küvet modeli her zevke hitap ediyor.

Küvet Modelleri Arasından Sizin Tercihiniz Hangisi?

 Bir küvet ya da duş teknesi edinmeden önce yapmanız gereken banyonuzun büyüklüğünü ölçmek ve ona göre bir karar vermek. Banyonuz büyük mü? Öyleyse, seçeceğiniz modelin bir kabini olması yerinde olur çünkü duşakabin, sıcaklığın içeride kalmasını sağlar ve böylelikle duşunuzu daha sıcak bir ortamda alabilirsiniz. Dar banyolar için ise kabine ihtiyacınız yoktur. Hem sıcaklık dağılmaz hem de banyonuzda geniş bir alan size kalmış olur. Küçük banyolar için yuvarlak modeller daha ideal bir kullanım ve estetik sağlarken fazla yer de kaplamaz. İyice dar ve kullanım alanı sınırlı olan banyolar için ise köşe modelleri denenebilir. Dikdörtgen modeller ise geniş bir banyonuz varsa en doğru seçim olacaktır. Kullanımı rahat olan bu tarzın ölçüleri de büyüktür.

Küvet seçiminde malzeme de önemlidir. Farklı renkte ve desenli modelleri tercih edenler sac üzeri boyanmış modellere yönelmeliler. Yapısı gereği temizliği çok kolay olan seramik modeller ise en çok tercih edilen model olarak öne çıkıyor. Son olarak, parlak ve sert bir malzemeden yapılan akrilik modeller, parlak ve sert zeminleri sayesinde hem sağlam oluyor hem de kolaylıkla temizlenebiliyor. Akrilik modellerin en hoşa giden özelliği ise düşük ısı iletkenliği nedeniyle soğuk olmaması. Banyoya girdiğinizde kendinizi içine rahatça bırakabiliyorsunuz.

Küvet Aynı Zamanda Bir Dekorasyon Malzemesidir 

Banyonuzla uyumlu bir küvet tüm atmosferi değiştirecek, evinizin albenisini artıracaktır. Bu sayede duşa girmeye üşenenler bile koşa koşa banyoya giderken, duştan çıkmaya üşenenler ise küvetinde uyuyup kalacaktır. Aman dikkat! Hele bir de banyonuzda küvetinizi gören bir pencere varsa, güneş ışınlarının üzerinizde titreşmesinin tadına varacaksınız. Yok mu? Üzülmeyin, küvetinizi bir panel ile ayırabilir, bu sayede kendinize hoş ve mistik bir ortam yaratabilir, meditasyon yaparcasına kendinizi bırakabilirsiniz.

Küvet aynı zamanda özellikle çocuklu aileler için de ideal bir kullanıma sahip. Ebeveynlerin duşakabinde çocuklarını yıkamaları zor ve sakıncalı olabilir. Ayakta durmak zorunda kalan minikler üşüme tehlikesiyle karşı karşıya kalıp hasta olabiliyor. Küvet ise bu sorunlara pratik bir çözüm üretiyor. Suyla doldurduğunuzda hem keyifli hem güvenli şekilde çocuğunuzu yıkayabiliyorsunuz. Hatta o sırada miniklerin oyuncaklarıyla suda oynamasına bile izin verebilirsiniz.

Kim Banyosunda Lüks Bir Ortam İstemez!

Banyonuza alacağınız küvet ile modern ve şık bir görünüm de yakalamak istiyorsanız, kabinsiz, oval küvet modelleri tam size göre. Ayrıca, banyonuzu jakuzili bir küvetle tam anlamıyla lüks bir ortama da dönüştürebilirsiniz. Küvet alırken renk seçimi yapmak çok kimsenin aklına gelmez. Ancak belirtelim ki en çok rağbet gören renk beyaz olsa da bu bir kural değildir. Pek çok farklı renk ve modelde üründen zevkinize göre istediğinizi seçebilirsiniz.

Köpüklü Bir Duş Keyfi İçin…

Bazıları ise jakuzi sever. Jakuzi küvetten üstün fonksiyonlara sahiptir. Standart küvetlerden farklı olarak masaj yapma özelliğine sahip olan jakuziler suyu burgaç gibi döndürür ve bu sayede kaslarınızı gevşetir. Bir çeşit spa masajıyla gün boyunca yaşadığınız stresi köpüklü bir duş keyfiyle yok eder. Ayrıca, gözeneklerinizin hava almasını sağlayarak cildinizi ferahlaştırır, ağrılarınızı hafifletir. Akrilik jakuziler, her banyoya uygun tasarımlara sahiptir. Her ölçüde ister köşe, ister dikdörtgen ister kare dilerseniz de oval jakuzilerle duş keyfinizi katlayabilirsiniz.

Küvet marka ve modelleri için Koçtaş web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sizin için en ideal modeli en uygun küvet fiyatları ile sepetinize ekleyebilir, Koçtaş güvencesi ile en kısa sürede temin edebilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here