Kerem ilkokula başladı biliyor sunuz.. 
Zor gerçekten zor bir dönem  başladı evde..
Kerem’in okula uyum süreci bizim yeni müfredata uyum sürecimiz, zor geçen hamileliğim hepsi üst üste geldi. Kardeşi doğsun ikisine uygun bir oda takımı alalım diye; Keremciğime bir türlü çalışma masası alamadık.  Kuzucuk da ödevlerini, mutfakta, salonda, orta sehpa üzerinde yaptı. 

Odasına uygun bir ürün ararken resimde gördüğünüz kullanışlı bu çalışma masasını bulduk. Kendi odasında bir çalışma masası olması Kerem’ e acayip cin fikirler katsa da dikkati dağılmadan, ödevlerine kendini vererek çalışıyor olması beni epey mutlu etti. Ödevleri bitince orası Kerem’in iş yeri masası oldu. Evrakları getirebilir siniz imzalayabilirim diyor. Okuldan gelince bana akşam okumam için post-itlere yazılar yazıp notlar bırakıyor.

Çalışma masası demonte olarak geldi. Kerem ” aa yapboz gibi ” nasıl yapacağız bunu dedi. 
Dedemiz olmasa epey zamanımızı alırdı. Kargo içerisinde bir şablon var ama işte anlamayınca biraz zor oluyor. Ya da bize zor geldi.Kerem çalışma masasını kurarken çivisini çaktı dedesine yardım etti. 

Masanın son hali. Masanın üzerinde duran aslan maskemiz Kerem evde yokken hep duruyor. Başka bir çocuk çalışma masasına oturursa aslan “oturmayın bu Kerem’in masası” diyecekmiş

 Mutlu huzurlu günler diliyorum. Biz bu arada okumayı çözdük. Yolda tüm levhaları okuyoruz. Hafta sonu beni hikaye okuyarak uyandırıyor. Kardeşi doğsun her akşam ona hikaye okuyacakmış. 

5 YORUMLAR

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here