Korse ile göbek toplanır mı? Korsenin zayıflamaya etkisi var mı?


Kış bitti ilkbahar kapıda yaza hazırlıklar sadece ev temizliğinden ibaret değilBedenimizi de yaza hazırlamaya başlamalıyız. Ben başladım ilk işim kilomu kontrol altına almak oldu. Takip eden arkadaşlarım bilir doğumu +5  kilo ile tamamladım. Emzirme döneminde hızla + 10 kilo aldım. Şaka değil gerçek. Geçen sene yaz sonu 60 kiloyu gördüğümde tehlike çanlarını  duyuyor, kendi kendime toparlanma sözleri veriyordum.

Kış başı Umut ek gıdaya başlaması  emzirme sıklığı azalır azalmaz doktor kontrolünde diyete başladım. Kilolar bir bir gidiyor ama ayva göbeğim bir türlü toplanmıyordu. İş ev çocuklar üçgeninde spor yapmaya hiç zamanım yoktu. Durumu  blogger arkadaşım Canan ile paylaştığımda göbeğimi korse kullanarak toparlayabileceğimi söyledi . Yamuna Korsenin sosyal medya hesaplarını da incelediğimde  epey olumlu dönüşleri gördüm ve Yamuna Latex Askılı Korse sipariş ettim. Siparişi verirken göbek deliğimizin dört parmak üzerinden bel ölçümüzü alıyoruz ve denk gelen bedeni sipariş ediyoruz.

Verdiğim ölçüye en uygun M beden oldu. O ilk kopçayı takmak inanın çok zor oldu. Korseyi atletimin üzerine giydim çünkü  korse yıkanmıyor,  içindeki çelik balenlerden dolayı sadece silinebiliyor. Korseyi sabah kahvaltıdan önce takıp akşam 4-5 gibi çıkardım. Yaklaşık 6 haftadır kullanıyorum. Göbeğimi epey topladı ve bel çevremde incelme oldu. Kilo vermemde de etkisi oldu,korse mideyi sıkıştırıyor böylelikle az yemek yiyoruz.
Şu an üçünçü kopçaya geçtim, geçen hafta kadınlar günü etkinliğimde arkadaşlarım dan olumlu tepkiler alınca korseyi kullanmanın  çok doğru bir karar olduğunu ve deneyimlerimi sizlerle paylaşmayı düşündüm.
Yamune Korseye İnstagram hesaplarından ulaşabilirsiniz..
Çok Öpüyorum..

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here