Festival Organik Firmamız ile tekrar düzenlediğimiz kampanyam huzurlarınızda;
FESTİVAL ORGANİK , 1999 Yılından itibaren Finans, Dış ticaret ve Mümessillik faaliyetleri İle iştigal etmekte olan Ayhan ABDULLAHOGLU ,Selma ABDULLAHOĞLU ve E-Ticaret Uzmanı Mehmet KIRAL tarafından Çekmeköy’de kurulmuş ve kendi yerlerinde faaliyette bulunmaktadır.

Organik ürünleri tercih etmek, kendinizin, çocuklarınızın sağlığı ve üzerinde yaşadığımız dünyamızın geleceği hakkında düşünmek demektir. Yıllardır süregelen zirai uygulamalar, tehlikeli böcek ilaçları ve gübrelerin kullanılması, genetiği değiştirilmiş mahsullerin yetiştirilmesi organik tarım yöntemlerinin uygulanması ile geri çevrilebilir. Organik üretim mantığını benimsemiş üreticiler ve tedarikçiler ile iş yaparak, doğaya karşı gelmek yerine, doğa ve çevre ile işbirliği yapıyoruz. Organik ürünler yiyeceklerimizin, tekstil ürünlerinin, kozmetiklerin ve doğal ürünlerin içinde gereksiz katkı maddelerinin kullanılmaması anlamına gelir. Organik tarım ürünleri, uzun vadede astım ve kanser gibi rahatsızlıklara neden olan ve toprağı, havayı, suyu ve besinlerimizi kirleten sentetik böcek ilaçlarına maruz kalmamıza engel olarak bizi ve ekosistemimizi korur. Organik üretim; çiftçiler için, dünyamız için, çocuklarımız ve bizim için daha sağlıklı bir hayat demektir.!!!

Organik Tarım; üretimde kimyasal girdi kullanmadan, üretimden tüketime kadar her aşaması kontrollü ve sertifikalı tarımsal üretim biçimidir. Organik tarımın amacı; toprak ve su kaynakları ile havayı kirletmeden,  çevre, bitki, hayvan ve insan sağlığını korumaktır. Organik tarımın geçmişi 20. yüzyıla dayanmaktadır. Zira çevre bilinci ve ozon tabakasındaki incelme ve dünya geleceğinin tehlikeye girmesi gibi konular gündeme gelmiştir.
Dünya’da 35 milyon hektar alanda ekolojik tarım yapılıyor.Organik ve sözleşmeli tarımla üreticinin tüm ürününün alınması  bir anlamda garanti edilmektedir. Ekolojik ürünlerin ihraç fiyatı da  diğer konvansiyonel  ürünlerden yüzde 10-20 oranında daha yüksektir. Ekolojik ürünlerin ihracatı ile ülkemiz tarım ürünleri için ilave bir kapasite yaratılmaktadır. Dolayısıyla ihraç edilen her ton daha önce ulaşılamayan tüketici kitlesine gitmektedir..