Aralık ayı blogger etkinleri peş peşe olduğu bir ay oldu.İki blog yazarı kadın Nihan ile Fatma ele ele verip güzel bir etkinlik düzenlediler. Bu arda Nihan ile Fatma tanıdığım ilk blog yazarları arasındalar bu ayrıntıyı belirtmeden geçemeyeceğim.

blogger
Üsküdar da granny waffle ikinci katı etkinlik için ayrılmıştı. Şehir dışından  başka misafirleri de vardı kızların, Ankaradan Canan,İzmirden Ece, Tekirdağdan Gözde. Ankara-İstanbul-Tekirdağ şehirlerarası buluşma oldu.

Bir arada oluruz da fotoğraf çektirmeyiz mi?. Bol bol fotoğraf çektirdik. Tüm sevdiğim blogger arkadaşlarım bir arada. 

Ne anlatıyorum kim bilir. 🙂
Sevgili İrem (Audreyin objektifinden)
Sağdaki fotoğraf sosyal medyanın gücü adına adlı çalışma olsa gerek.
Özenle hazırlanmış masa bizi karşıladı. Şekerler kurabiyeler Kerem yesin diye ayrılıp Ankara’ya getirildi.
Uzunca bir yazı olacak kızlar epey hazırlanmış baştan söyleyeyim.
Rossmann Türkiye  zengin bir paketle etkinliğe katıldı. Renkli kapatıcı, rimel, oje, el kremi ve yüz yıkama jeli 
Minene Türkiye çok güzel yumuşacık pike göndermiş. Pronail  hızlı pedikür seti yollamış. Yaza saklıyorum.
Totsandmore pembe bir badi hediye etti. Evren mesajımı aldı sanırım.
Splat  gold diş macunu hediye etti. İçeriğinde gerçek elmas özü bakterilere karşı dişi koruma altına alıyormuş Keremle diş macununda favorimiz bu ara Splat oldu.  
Kidomino Keremciğime mutfak önlüğü yollamış. İsmini yazmayı öğrenen kuzum önlüğü giyip kek yaptı.
BonitoGifts , İkonsabun çok şeker kokulu taşlar yollamışlar. Husnadan şık bardak altıkları, Tabe Kıyamet çocuklar için gözlük göndermiş, Eylüle hediye ettik bizde.
Yaşam Dükkanı doğal bir sabun ve gene doğal içerikli lip balm için teşekkür ediyorum. Garnier %60 doğal çiçek yağları içeren, amonyaksız, mükemmel kokulu Olia saç boyası ve BB krem hediye etti.Saçlarımı son zamanlarda emanet ettiğim Hc Hair Care görmek beni inanılmaz mutlu etti. 
Bubchen bebek bakım seti anneye verilecek en güzel hediye sanırım. Anneanne-babaanne ziyaretlerini sık yapan Kerem’in çantasına attım hemen. 
Ncare , bitkisel içerikli antioksidan bir temizleme jeli hediye etti. Kızarıklık ve leke karşıtı olup, cildi derinlemesine temizleyip kir, yağ ve makyajdan arındırıyormuş ayrıca sivilce oluşumunun azalmasına da etkisi varmış. RitueldebeauteTR özel günler için ısıtıcı bant göndermiş.
Cosmed her yeni çıkardığı ürün ile kendisini yenileyen yükselten bir marka oldu. Tüy azaltıcı serum ile etkinliğe sponsor olmuşlar. Stilup maybelinne rimel ve oje hediye etti.. Otacı doğal gül suyu hediye etti. Tonik olarak kullanabilir siniz. Ceradolin sevdiğim su bazlı ürünleri ile sponsor olmuşlar. Tüm aile bireyleri için kullanabilirsiniz. Lr Güzellik lip balm ve diş macunu ile sponsor olmuşlar. 
Adıma özel kahve ve şık fincan günlük kahveden. Fruit flowerstan lezzetli bir meyve buketi. Üneller Gıda dan kuru pasta.
Bebak acı badem kremi favori makyaj temizleme ürünümdür. 
Siyah pirinç tariflerine baktım en ideali salatası.Bir kaç tarifi sık kullanılanlara ekledim. Deneyince sizlerle paylaşacağım. Hatap Un yeni duyduğum bir marka hemen bir limonlu kek denemesi yapılacak.
Oo lezzete pak diyesim geliyor.Blogger dostu pakmaya ürünleri.
Renkli sipariş cici mandalları yılbaşı masamı süslediler. 
Minik domuzcuk Keremin kumbarası oldu.Teşekkürler Bonbon Market Melekler evinizde den şık bir kitap ayracı. Yumuşacık su torbası, bu aralar ayrılmaz parçam oldu.  Sute bebe Kerem’e çok güzel sile bezi pantalon yollamışlar.
Rainwalker şık bir şemsiye. Hepsi için teşekkürler
Kağıt vs. dergileri ana-oğul aktivitesi için ayrıldı. Artebella  3 boyutlu sticker göndermiş. Mosaıc süsleme aktivite si 4m Türkiye ‘den epey zaman alsa da azimle kelebeğin kanatlarını süsledi. Farklı aktivite arayışında olan anneler için şiddetle öneririm. 
Le Corall İstanbul çok güzel bir kolye .
Umur Basım farklı kırtasiye ürünleri ile sponsor olmuş. Düşyeri dergi göndermiş, hemde içerisinde bir sürü aktivite ile. Sömestrda Keremi oyalayacak epey aktivitemiz oldu.
Essence Pure Skin serisini merak ediyordum. Lacinia; dökülen ve cansız görünen, parlaklığını kaybetmiş saçları güçlendirmek ve canlandırmak için hazırlanmış bu mucizevî şampuanın içeriğinde yeşil çay özü, mineral ve vitaminler bulunuyormuş denemeye değer değil mi?
Nose Frida burun temizle aparatı göndermiş, bu konuda epey sıkıntı yaşayan kuzenimize hediye ettik
Harfini Seç ismime özel ayraç göndermiş.   Tasyadesing  dövmeler popüler oldu bu aralar.

Agonist şampuanı daha önce kullanmıştım .Saç kremi gerektirmeyen bir şampuan. 

Kozmobio yeni deneyimleyeceğim ürünler göndermiş. Teşekkürler. 
Karma kozmetik  teneke kutu içerisinde sabun göndermiş. İçeriği ,- Bio complex B12 ve Q10 ile cildin doğal yenilenme sürecinde rol oynayan önemli bileşenlerdir. Bu etkenler cildin sağlıklı bir şekilde yenilenmesine,akne ve siyah noktalardan kurtulmasına doğal nem dengesini korumasına, pürüzsüz ve genç görünümüne kavuşmasına yardımcı olur.-
Konuşan Çerçeve bizi çok eğlendiren diğer bir ürün ise bu oldu. Komik komik cümleler kayıt edip Keremle oynadık.
PlusKanvas da yine tablolarıyla katılmış.
Burn Free evde arabada işyerinizde çantanız dan ayırmayacağınız bir ürün. Yanık halinde hemen bölgeye sürüp acıyı dindirebilirsiniz. Denedim hemen o yanığın acısını hafifletiyor.
Öncelikle tüm sponsorlara teşekkür ediyorum. 
Etkinlik detaylarını #2forallevent etiketiyle takip edebilirsiniz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here