A 101 marketler zinciri ülkemizde birçok yerde açılıyor. Farklı markalara ait yiyecek ve içeceklerden ev eşyalarına, küçük mutfak aletlerinden büyük ev eşyalarına kadar evimizde ihtiyaç duyabileceğimiz her şey satılıyor.

Uygun fiyatlara her zaman alışveriş yapabileceğimiz marketin haftalık indirimlerini takip edip ihtiyaçlarımızı karşılayabiliriz. A 101 indirimlerden rahatlıkla faydalanmamız için internet sitesinde sürekli olarak yayınlıyor. Market, her hafta farklı ürünlerini indirimli olarak satıyor. İnternet sitesinde, bulunduğumuz haftanın indirimli ürünlerinin olduğu broşürleri de görüp bilgi sahibi olabiliyoruz. Haftada bir Perşembe günleri indirimli ürünlerin geldiği markette birçok ev eşyası ya da elektronik ürün bulmak mümkün oluyor. Böylece haftalık takip ettiğimizde normalde yüksek ücretlere satılan ürünleri oldukça uygun fiyatlara bulabiliyoruz. İnternetin olduğu her yerde marketin web sitesine ulaşıp bulunduğumuz haftanın indirimli ürünlerinin olduğu broşürü inceleyerek istediğimizi alabiliriz. Örneğin; bu haftaki indirimli ürünlerin neler olduğuna bakmak için broşürü incelediğimizde yaz için alışverişimizi yapabiliyoruz.

Bir odamız için televizyona ihtiyacımız var ise markete hemen hemen her hafta gelen televizyon çeşitlerinden birini uygun fiyatlara satın alabiliyoruz. Sadece haftada bir Perşembe günleri gelen ürünler ile birlikte haftalık olarak değişen ürünler olan yiyecek ve içecek çeşitlerinden yararlanabiliyoruz. Böylece aynı anda istersek hem yiyecek ve içecek alışverişimizi hem de ihtiyacımız olan ev eşyalarını alarak eksiklerimizi tamamlayabiliriz. Örneğin; çocuğumuzun okul alışverişini A 101 indirimli ürünlerinden alarak yapabiliyoruz. Özel günlerde daha farklı ve çeşitli ürünler getiren market, bu hafta Babalar Günü ve Ramazan Bayramı dolayısıyla getirdiği ürünlerle müşterilerini memnun ediyor. Ramazan Bayramı’nda misafirlerinize ikram edeceğiniz tatlı, tuzlu çeşitleri ve bayram şekerlerini bulabilirsiniz. A 101, özellikle özel günler için normalden daha fazla karla faydalanabileceğimiz ürünler getiriyorlar. Bir başka indirim modeli de belli bir miktarın üzerinde alışveriş yaptığımızda kasada ödememizi yaparken çalışanların indirimli ürünleri belirtmesidir. Bu şekilde birçok indirimli üründen aynı anda haberdar olabiliyoruz. Ev, iş ve okul alışverişinin yapılabildiği market, müşterilerinin düşük ücretlere birçok ürün almasını sağlıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here