Antre kelimesi dilimize Fransızcadan girmiştir. Evin sokak kapısından diğer odalarına bağlanan geniş veya dar olan uzun alan anlamına gelmektedir. İnsanlar artık  evlerinin dekorasyonunu yaparken sadece salonu, oturma odasını,  yatak odasını  dekore etmeyip antreyi de  dekore etmek zorundalar. Yapılan ev  alışverişlerinde alt tarafı bir ayakkabılık/ portmanto denilmiyor ve evi bir bütün düşünüp ona göre alışverişe çıkılıyor. Bunun en büyük  sebebi ise eve ilk girildiğinde gelen misafiri antre karşılıyor ve evin dekorasyonu hakkında gelen kişiye kısa da olsa bir fikir veriyor olmasıdır.

Son yıllarda   tasarlanan binalarda evin giriş kapısı antreye değil de küçük bir koridora ya da direk salona açılacak şekilde inşaa ediliyor. Ya da bu durum tam tersi de oluyor oldukça geniş evi ikiye bölen boş alanlar da ortaya çıkabiliyor. Her iki durumda yapacağımız en iyi şey antreyi  şık gösterecek, dağınık görüntüden uzak  işlevsel ayakkabılık seçmektir.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geniş ya da dar olması farketmez doğru bir tercih ile antreye  şıklık katabilirsiniz. Ayakkabılıklar ev dekorasyonu ve mobilya dekorasyonun vazgeçilmezleridir. Şatafattan uzak sade ve işlevsel ayakkabılıklar günümüzde tercih edilmektedir Dar uzun bir antreniz varsa benim de  tercihim olan düşer kapılı ayakkabılık seçmenizdir.. Adore ayakkabılık modelleri, ihtiyacınıza göre 2 katlı 3 katlı , çekmeceli , puf oturaklı , hem şık ,  hem kaliteli, hem de modern çizgidedir.Renk skalası olarak dekorasyonla uyumlu renklerden oluşmaktadır.

 

 

 

 

 

 

Geniş antreler içinde sitede işlevsel ürünler mevcut bir tarafı raflı ayakkabılarınızı koyabileceğiz diğer tarafınada elbiselerinizi asacağınız Plus Sürgülü Portmanto ve ayakkabılığı dekorasyon fikirleriniz için önerebilirim.

Ayrıca sitede gördüğüm ve  oldukça kullanışlı bulup renklerine bayıldığım puf oturaklı ayakkabılıkları ile antrenize renk katabilirsiniz. Mor, lacivert, sarı, yeşil ve  kırmızı renkleri mevcut…

Özelliklerine bakacak olursak;

  • 2 adet estetik görünüşlü raf
  • 6 çift ayakkabı, terlik kapasitesi
  • Sağlam ve dayanıklı düşer kapak mekanizma
  • Silinebilir suni deri minder
  • Geniş ve estetik pabuçlar
  • Minderde yüksek yoğunluklu, çökme yapmayan sünger kullanılmıştır.
  • Koku oluşumunu engellemek için arkası açık üretilmiştir.

Bütün Adore ürünleri demonte (kurulu olmadan) kargo için hazırlanan özel kutular içinde  teslim ediliyor. Kutu içerisinde kurulum için tüm malzemeler mevcut siz sadece tornavida ile aldığınız ürünü kurabiliyorsunuz. -en üstteki ayakkabılığı aldım eşimle 1 saat dolmadan kurduk tecrübeyle sabit.

Son olarak da ürünlerin tamamı   Üretim ve işçilik hatalarına karşı 7 Yıl garantilidir.

Sizin de farklı antre fikirleriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum..

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here