İnternet üzerinden alışveriş yapmak artık çok kolay. Online alışveriş konusunda hala şüpheleriniz varsa blogumdaki alışveriş yazıları size fikir verebilir  göz  atmanızı öneririm. Bugün ki yazım da  daha önce de alışveriş yaptığım Toker Bebe‘den  Umut için aldıklarıma yer verdim. Sizi bilmem ama ben oturduğum yerden alışveriş yapmayı çok seviyorum. Umut’un huysuzlukları olmadan sessiz sakin.

Ev rutini olan yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkarırken bi baktım küçük beyin abiden kalma birkaç takımı dışında hiçbir şeyi kalmamış. Hızla  büyüyen Umut bir kaç ay önce giydikleri kısalmış olmuyor. Havalar soğumaya başladı ince uzun kollu eşofman takımları bu dönemde  hayat kurtarıyor. E-Toker Bebe web sayfasında biraz gezindikten sonra yukarıda görmüş olduğunuz çocuk eşofman  takımları sipariş ettim.

 

Erkek anneleri bilir renklerle mutlu ederiz biz kendimizi.Fazla seçeneğimiz yok. :))

Çocuğunuzla ilgili aradığınız her şeyi bulabileceğiniz Toker bebe stok konusunda da çok ilgili. İlk resimdeki siyah eşofman altında  da stok sıkıntısı yaşanmış hemen beni arayıp değişim yaptıklarını ve kargoya eklediklerini söylediler. Siparişin ertesi gün kargo adresimdeydi. Son olarak da şuraya uçmaya hazır bir Umut kuzu resmi koyayım .

Çok Öpüyorum.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here