Kadınlar , erkekler ve çocuklar için  kaliteli markaların ürünlerini ekonomik fiyatlar ile sizlerin hizmetine sunan ifondi’den bahsetmek istiyorum size bugün.

İç giyime dair ne varsa hepsini bir arada bulabileceğiniz sitedeki fiyatları gördüğünüzde çok şaşıracaksınız.

Şu an sitede outlet ürünlerinde ve iç giyim ürünlerinde %80 e varan indirimler mevcut. İfondi alışverişim yukarıda görsel de mevcut güzelce paketlenmiş bir şekilde geldi. Neler mi aldım hadi bakalım..

 

Kendiniz için olduğu gibi çocuklarınız için de pijama takımları ve iç giyim ürünlerine siteden kolayca ulaşabilirsiniz. Üstelik çok uygun fiyatlı ve 75 tl üzeri alışverişlerinize kargo bedava fırsatı ile. Uçaklı boxer takımı Keremciğimin favorisi oldu bile.

 

 

Pijama takımları, sütyen takımları, gecelikler, sabahlıklar, erkek boxer, erkek pijama takımları, atletler, fanilalar, çocuk pijama takımları, çocuk atlet ve fanilalar hepsi var. Gri pijama takımı standart beden satılıyordu bedenide tam oldu. 36/38 beden aralığına rahatlıkla olur.

 

İster kendiniz, ister sevgiliniz, isterse eşiniz ya da çocuklarınız için harika seçeneklerin yer aldığı siteyi ziyaret edebilir, seçkin markaların ürünlerine oldukça ucuz fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

son olarak da kadın pijamalardaki indirim kaçmaz.  Siteye ışınlıyorum sizi www.ifondi.com

Çok öpüyorum..

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here