Amerikan hayat tarzının bir sembolü olarak moda dünyasında asi bir duruş sergileyen Levi’s, bağımsız ruhu ve zamansız tasarımları ile sezon trendlerinde adından söz ettiriyor. Sağlam ve kaliteli kumaş kullanılarak tasarlanan Levi’s ürünleri, kendine özgü aykırı kesimleri ile sıradanlığa baş kaldırıyor. Dünyanın en çok beğenilen giyim markalarından biri haline gelen Levi’s, dünya çapında 110 ülkede yer alan 500 mağazası ile gün geçtikçe artan bir hayran kitlesine cevap veriyor. Bir markadan daha fazlası bir yaşam biçimi olan Levi’s bugünün, dünün ve geleceğin markası olma konusundaki iddiasını her geçen gün güçlendiriyor.

Sportif çizgisini ayrıcalıklı bir duruşla sunan Danimarkalı Jack & Jones, şehirli gençlerin günlük hayatlarında kullanabileceği sıra dışı kesim tarzını zarafetle tamamlayarak farkını ortaya koyuyor.

İskandinavya’nın soğuk iklimlerinde,  şehir yaşamının hareketli tarzından ilham alan Jack & Jones soğuk hava koşullarında tarzından ödün vermek istemeyen erkekler için tasarladığı mont, kazak ve hırkalarıyla ön plana çıkıyor.

 

Modanın Asi Çizgisini Yaratan Levi’s Ürünleri 

İlk olarak denim pantolonları ile tanınan Levi’s her yaştan her kültürden insanın beğenisini kazanıyor. Seçkin ürünleri ile her sezona damgasını vuran Levi’s, konforlu ve rahat kullanımını şık ve modern çizgileri ile birleştiriyor. Kendine özgü tasarımları ile modaya yön veren marka modanın asi tarafındaki yerini koruyor ve artık sadece denim pantolonları ile değil tüm çeşitleri barındıran spor kıyafetleri, çantaları, ayakkabıları güneş gözlükleri ve kol saatleri ile moda dünyasının kalbinde atıyor.

Dayanıklılığı ve sağlamlığı ile geçmişten günümüze jean denilince akla ilk gelen marka olan Levi’s, yeni sezon Jack & Jones montlarla harika kombinlere imza atabilmenizi sağlayarak tutkunlarının vazgeçemediği marka olmaya devam ediyor.

Günlük yaşamda Jack & Jones’un sıra dışı rengarenk montlarıyla rahatlıkla kombinlenebilen Levi’s pantolonlar, her ortamda farklı stilini ortaya koymak isteyenlere sesleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kış Aylarının Vazgeçilmezi Jack & Jones Montlar 

Her stile uyum sağlayan, spor kesimli ve vücuda tam oturan rahat Jack & Jones montlar, sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez parçaları arasında yerini alıyor. Stil sahibi her erkeğin gardırobunda bulunması gereken Jack & Jones montlar, güçlü bir tarz yakalamanızı sağlarken soğuk havalarda sizi ısıtarak şıklığınızıdan ödün vermemenizi sağlıyor.

Jack & Jones montlarınızı şık Levi’s pantolonlarınızın üzerinde de kullanabilirsiniz. Taşlanmış fit kesim jeanler üzerinde montlarınızı kombinleyebilir ve stilinizi tamamlayabilirsiniz.

www.markastok.com Jack & Jones ve Levi’s markaları ile ulaşılabilir şıklığı size özel seçeneklerle sunuyor.

Sportif, vintage, dağcı stili, şehirli ya da özgür… Her tarza uyum sağlayan Jack & Jones ve Levi’ s ürünleri için markastok.com’u ziyaret edebilir, online alışveriş rahatlığı ile siz de dilediğiniz ürünü sepetinize ekleyip güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here