Shein ; alışveriş yapabileceğiniz çok güzel bir yurtdışı sitesi.  Herkesin üzerinde olanı giymeyi sevmiyorsanız  ve çok da fazla para ödemek istemiyorsanız bu site tam size göre. Yurtdışı ürünler, beden, kargo sıkıntısı yaşamayacağınız birkaç siteden biri. Site de uygun fiyata orjinal şık blüzler, pantolonlar, kabanlar bulabilirsiniz. Kargo bedava günlerinde harika parçalar alabilirsiniz.

Shein ilk alışverişimde kırmızı daha çok nar çiçeği rengine yakın blazer  ceket.  Detaylara geçmeden önce en çok sorulan soruladan biri olan kıyafetleri bedenime uygun nasıl seçtiğim.   Kıyafetlerimin tamamı neredeyse 36/38 beden arası.  Yurtdışı alışverişlerinde  de baz olarak omuz ölçüm alıyorum. Ölçüye uyan bedeni sepete ekliyorum. Bu bazen s(small ) beden oluyor bazende xl (xlarge). Sebebi de Çin hatunlarının incecik olması:)))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ceketler her kombinin şık tamamlayayıcısı ve gardrobumuzun olmazsa olmaz parçaları.  Gardrobumda hatırı sayılır sayıda ceket olmasına rağmen sitede görünce almak istedim. Rengine aşık olmuş olabilirim. Sonbahar, kış ve ilkbahar hatta serin yaz akşamlarında  rahatlıkla giyebileceğiniz bir kumaşı var. Siyah pantolonumla kombinlediğim ceketimi buradan inceleyebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ceket: Shein           Ayakkabı: Zaful                        Çanta : Rosegal  

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here