Pırlantada Dev İndirim!

0

Blue Diamond, tasarımlarını sanat eserine dönüştürür. Güçlü bir ışık gösterisine sahip baget pırlantalar şimdi en uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. Tasarım ve şıklığı buluşturan modellerle hemen tanışın! Her kadının mücevher kutusunda olması gereken pırlantalar, tek bir parçayla şıklığın anahtarıdır.

 

İster gündüz bir ofis toplantısı ister gece daveti… Blue Diamond koleksiyonlarında her ortama özel bir baget pırlanta model bulacaksınız. Şıklığınıza şıklık katacak pırlantalarda sürpriz fırsatları kaçırmayın! Hem tasarımcıların, hem de ünlü mücevher evlerinin radarında olan farklı baget pırlanta modellerini modern tasarımlar ile görmeye devam ediyoruz.

0,41 Karat Baget pırlantalı küpe

Blue Diamond en tarz tasarımları dev indirimlerle sunuyor. Gündüz ya da gece özellikle çalışan kadınlar için her zaman her kıyafeti tamamlayan özel aksesuarlardandır pırlantalar. Blue Diamond, baget pırlanta modellerinde çok farklı seçenekler sunuyor. Yılların deneyimi sınırsız model seçeneği ile birleşince hiç düşünmeden seçiminizi yapabilirsiniz.

0,50 Karat Baget pırlantalı Kolye

Farklı olmayı seven kadınlar için tasarlanan baget kesim pırlantalı mücevherler özel günlerinizin ihtişamını yansıtacak. Işıltıyı seven ve kendine güvenen kadınların en çok sevdiği modellerden yüzükler, bileklikler, küpeler ve çok daha fazlası baget kesim ile zarafetinizi taçlandırıyor. Baget pırlanta evlilik teklifi, nişan, düğün, doğum günü, sevgililer günü, evlilik yıldönümü, anneler günü gibi tüm özel günlerde sevdiğiniz kadına hediye edebileceğiniz en güzel mücevherler, pırlanta takılardır.

0,50 Karat Baget pırlantalı bileklik

Dinamik, hareketli ama aynı zamanda klasik modeller. Modern ve sade ama ışıltısından kaybetmeyen baget pırlantalar mükemmel görünüyor. Birbirinden bağımsız gibi görünen ama içlerinde özel bir hikâye barındıran mükemmel tasarımlar. Hepsi Blue Diamond Baget Pırlantalar özel koleksiyonlarında. Yalnızca bir mücevher değil aynı zamanda sonsuza dek hatırlanacak anılar biriktirirsiniz. Ömür boyu ayrılmayacak hatta belki nesilden nesle aktarılacak güzellikteki pırlanta mücevherleri keşfedin.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here