Geçen hafta can dostum İlknur Balcı’nın özenle hazırladığı #annesultanlar etkinliğine katıldım. İlknur benim ilk blogger arkadaşım ve blog açmama vesile olan kişi. Yeri bende hep ayrıdır.Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve her yıl birlikte olduğumuz etkinlik Dedeman Bostancı ev sahipliğinde gerçekleşti.

Masalarda bizi bekleyen çiçekli suplalar  SbzButikcafeorganizasyon tarafından hazırlandı. Otel de bizler için nefis tatlı atıştırmalıklar hazırlamıştı.

İlknurcuğumun açılış konuşmasından sonra etkinliğe sponsor olan bir kaç firma yetkilisi bizzat  katılıp kısa kısa sunumlar yaptılar.

İlk Havan İlaç yetkilisi Tuncay Bey Multimar ürünleri hakkında kısa bir bilgi verdi. O kadar şeker blaık yağları yapmışlarki içmem demeyn çocuk kalmayacak çünkü hepsi jel formda.

Daha sonra Papağan Kuruyemiş yetkilisi Tarık Karakaya Papağan Kuruyemiş’in yeni çıkarttığı papağan kids serisini anlattı. Sağlıklı nesiller için haftanın 5 gününe 5 farklı yaş kuruyemiş içeren kitler hazırlamışlar.

En son olarak da Karakter Dünyasının güzeller güzeli sahibesi Burçin Hanım katıldı. Blogumda birlikte birçok çalışmamızın olduğu bir firma güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

 Bir sonraki yazımda katılan bütün sponsorların yazısını okuyabilirsiniz. Bizlere o kadar güzel hediyeler hazırlamış ki hepsi için teşekkürü borç bilirim. Etkinlik boyunca bu güzel fotoğrafları Sevgili Bahar Hanım çekti.

Çok öpüyorum..

1 Yorum

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here