İsmini bir Fransız kasabasından alan Avene,  dünyanın en eski ve köklü dermatolojik markalarından biridir. Markayla bütünleşen Avene Termal Suyu, kaynağından saatte 70.000 litrelik bir ritimle fışkıran ve iyileştirici gücü tüm dünya tarafından bilinen bir sudur. Marka ürünlerinin hepsinde bu termal su kullanılmaktadır. Tüm cilt tiplerini düşünerek ürünler geliştiren Avene dermokozmetik laboratuvarları vücudun ihtiyacı olan bakımı sağlamak üzere formüller hazırlamaktadır.

Avene Güneş Kremi Ürünleri

Her biri yüksek performanslı Avene güneş kremi ürünleri en hassas ciltlerde bile yüksek koruma sağlar. Özel olarak geliştirilen içerikler çocuklar ve yetişkinler için ayrı olarak tasarlanmıştır.

Avene Cream SPF 50+

Çok yönlü etkiye sahip Avene Cream SPF 50+ üstün güneş koruma özellikleri yanında ciltteki güneş kaynaklı dermatolojik sorunların da giderilmesine yardım eder.

  1. İnce çizgileri önler.
  2. Esneklik kaybını giderir.
  3. Genç görünüm sağ
  4. Paraben içermez ve hipoalerjeniktir. Yani alerji nedeni olabilecek hiçbir madde barındırmaz. Aksine alerji potansiyelini zayıflatır.
  5. Cildi rahatlatır, tahriş ve kızarıklığı önler.
  6. Bitkisel lipit konsantresi güneşin neden olduğu kuruluğu yok eder. Konsantre asit ve yumuşatıcı etkilidir.
  7. Cildi besler, güçlendirir.
  8. Güneş kaynaklı yanıkları önler, oluşan etkileri minimum seviyeye indirir.
  9. Bronzlaşma dengesini mükemmel şekilde ayarlar. Her yer bölgenin aynı ton olmasını sağ
  10. Yüz boyun bölgelerinde aktif koruma sağlamakla beraber cildin her bölgesi için uygun olan bir üründür.

Avene Compact 50 Teinte Dore Güneşten Koruma Etkili Fondöten

Aynı anda hem güneş koruma hem de kapatıcı özelliklerine sahip Avene Compact 50 Teinte Dore size tek seferde çok yönlü bir kullanım avantajı sağlıyor.  Cilt yapısını düzenlemeye yardımcı ürün, gözenekleri tıkamadan güneşin neden olduğu zararları etkisizi hale getirir. Formülündeki avene termal suyu, Pre -tocopheryl ve E vitamin sağlıklı bir makyaj yapmanıza fırsat verir.

  • Ton farklılıklarını giderir.
  • En hassas yapıdaki ciltleri korumaya yardım eder.
  • Renk dengesizliklerini yok eder.
  • Nem sorununu ortadan kaldırır.
  • Alerji nedeni olabilecek paraben ya da parfüm içermez.
  • Suya dayanıklıdır.

Avene SPF 50+Güneş Koruyucu Sprey

Güneş ışınları ciltte kızarma, ağır yanıklar, su toplaması, soyulma gibi sorunlara neden olabilir.  Ayrıca foto yaşlanması, leke, çil gibi sorunlara da neden olabilmekte hatta daha ileri düzeyde deri kanseri riski taşımaktadır. Avene Güneş koruyucu Sprey potansiyel sorunlara karşı etkili ve derinlemesine bir özüm geliştirir.  Sertifikalı formülü suya ve güneşe uzun süre dayanıklı olan bir içerik sağlamıştır.

  • UV ışınlarına karşı en asgari düzeyde kimyasal filtre kullanılmıştır.
  • Avene Termal suyu ve E vitamin içerir.
  • Paraben yoktur.
  • Konforlu ve hijyeniktir, yağlı his ya da kalıntı bırakmaz.
  • Cildi korurken aynı zamanda nemlendirir.
  • Yanık ve kızarıklıkları önler.
  • Cildin her yerine uygulanabilir.
  • Sprey özelliği nedeniyle daha hızlı etki eder.
  • Kullanım sırasında gerginlik hissi yaratmaz.

Avene Spray Enfant Çocuklar İçin Güneş Koruyucu Sprey 50+

Çocuklar için üretilmiş yüksek güneş koruması sağlayan spreydir. Spray Enfant SPF 50+ MPISORB güneş filtresi sayesinde UVA- UVB ışınlarına karşı uzun süre etkilidir. E vitamini içeriği ile zenginleştirilen ürün, yağsız dokusu ile rahat kullanım sağlar. Her cilt tipi için uygun olan ürün, çocukların cilt hassasiyetlerine uygun şekilde üretilir. Kuruluk, kızarıklık, su toplaması gibi sorunları engeller. Nem dengesini sağlar.

Güneş Kremi Kullanım Önerisi

Avene güneş koruyucu ürünleri kullanırken içerikte yer alan koruyucu maddelerin aktif olması için 20-30 dakika önceden cilde uygulanması gerekir. Yani sürdüğünüz anda değil sonraki 30 dakikada koruma etkisini tam olarak göstermeye başlar. Koruyucu ürünleri makyaj üzerine kullanmayınız.

Avene Ürünleri Nereden Satın Alabilirim?

Yetkili pek çok eczaneden satın alabilirsiniz. İnternetten alışverişi tercih ederseniz, nar ecza da % 35 indirim olduğunu hatırlatmak isterim.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here