Elbette genel olarak hiçbir elbise tek başına güzel bir görünüm sergilemez. Burada önemli olan hoş ve şık bir tesettür elbise ya da abiye çeşidini seçtikten sonra farklı aksesuarlar ve süslemeler eşliğinde ortaya harika bir kombin çıkarmaktır. Gitmek istediğiniz herhangi bir özel davet ya da arkadaşlarınızla buluşmak adına giyeceğiniz elbise çeşidi noktasında birbirinden farklı aksesuar çeşitleri sayesinde ikisini de ayrı bir boyuta getirebilir ve yakaladığınız kombin ile birlikte mükemmel bir görünüme bürünebilirsiniz.

Buna örnek olarak elbette giyim örnekleri ile bir kombin yapılacaksa akla her zaman ilk olarak ayakkabı çeşitleri ile birlikte birbirinden güzel çanta modelleri gelir. Bu konuda moda uzmanlarının da söylediği üzere sade ve tek renk şık bir elbise ya da abiye modeli giymek istediği zaman mutlaka topuklu ve koyu renkli bir ayakkabı tercihi büyük önem taşımaktadır. Sizleri daha şık ve hoş bir görünüme getirecek olan bu ayakkabı çeşitleri ile katıldığınız davette aynı zamanda karizmatik bir görünüm de yakalayabilirsiniz.

Farklı aksesuarlar ile kombin yaratmak

İster güzel bir tesettür abiye ya da elbise modelleri istenirse de farklı etek ile gömlek çeşitleri veya daha birçok değişik giyim seçenekleri kapsamında gidilmek istenen yere hazır olarak katılmak için mutlaka farklı aksesuar çeşitleri ile güzel bir kombin yakalamak gerekmektedir. Eğer günlük olarak arkadaşlarla gündüz vakti bir kafede buluşmak isteniyorsa güzel bir tişört ya da gömlek çeşidi ile birlikte farklı bir pantolon ve etek altına mutlaka daha rahat babet tarzı bir ayakkabı giymek sizlere hem hoş bir görünüme sokarak aynı zamanda da rahatça dolaşma imkanı verir. Tabii burada düğün ya da nişan ve birçok değişik özel davete katılırken çanta çeşitleri ne de unutmamak gerekir. Özellikle şık bir abiye ya da elbise çeşidi geldiği zaman bana mutlaka askısız ve dikdörtgen, koyu renkli bir hoş çanta oldukça güzel bir kombin yaratma fırsatı verebilir. Moda uzmanlarının de tercih ettiği bu çanta modelinin yanı sıra aynı zamanda günlük olarak dışarı çıkarken giyeceğiniz şık bir elbise ya da rahat iki farklı altlı üstlü giyim örneği kapsamında askılı bir çanta çeşidi ve biraz da büyük olması size ayrı bir hava katabilir.

Kombini tamamlamak için hoş takı çeşitleri

Moda uzmanlarının da dile getirdiği üzere çanta ve ayakkabı ile birlikte güzel bir elbise üzerine mutlaka boyun, kol ya da kulak kısımlarına en eklenecek birbirinden değişik takılar eşliğinde harika bir görünüm yaratabilirsiniz. Bu konuda üstelik altın rengi veya gümüş küpe modelleri daha ince ve zarif görünümlü olması özel davetler için sizi daha hoş bir izlenime sokabilir. Aynı zarif ye sahip olan yine ince bir kolye ve bilezik ile de mükemmel bir görünüm yaratabilirsiniz. Özellikle günlük olarak dışarı çıkarken alışverişe gitmek için ya da arkadaşlarla buluşmak adına mutlaka zarif bir kolye takmanız moda uzmanları tarafından önerilmektedir.

Kişisel zevkinize göre kombini tamamlayın

Elbette güzel bir abiye modeli ya da elbise çeşidi adına tesettür giyim konusunda sadece moda uzmanları düşünerek hazırlanmak kişinin kendi zevklerine de bir yerde ihanet olur. O yüzden moda uzmanlarına kulak verirken diğer yandan kendi kişisel renk ve model seçenekleriniz eşliğinde birbirinden hoş ayakkabıyı da çanta çeşitleri ile birlikte takı seçenekleri ve aynı zamanda farklı renklerde ve desenlerde hazırlanmış eşarp modelleri öncesinde güzel bir kombin yapma fırsatını elinize geçirebilirsiniz. Önemli olan her daim hanımların kendilerini dinlemesi ile birlikte moda uzmanlarına da kulak vermeleridir.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here