Çocuklar için oyun oynamak, eğlenmek ve keyifli vakit geçirmek kimi zaman her şeyin üzerinde gelir. Çocukların enerjisine yetişmek pek de mümkün değil. Malum bitmek, tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahipler. Bu enerjilerini dışarı atabilmelerinin en etkili yolu ise dış mekanlarda veya parklarda özgürce koşturarak zaman geçirmek. Günümüzde çocuklar için üretilen oyuncakların çeşitliliği ve yaratıcılık yönü sınır tanımıyor. Her geçen gün bir yenisi eklenen bu oyuncakların hızına yetişmek ise aile büyüklerine kalıyor.

Çocuğunuz heyecanla gelip “Plasmacar istiyorum” dediğinde, ne istediğini anlayabilmeniz ilk başta pek mümkün olmayabilir, hele ki daha önce bu aracın ne olduğunu hiç duymadıysanız. Biz size tüyoyu önceden verelim. Çocukların vazgeçemediği  büyülü oyuncakların içine çocukların kendi enerjileri ile çalıştırabilecekleri bir araç eklendi. Doğanın kanunlarından süredurum, merkezkaç, yer çekimi ve sürtünme kuvvetinin senteziyle ortaya çıkan bu büyülü aracın adı ise Plasmacar.

Peki, pil, şarj ya da batarya gerektirmeyen Plasmacar nasıl çalışıyor? Duyunca şaşırdınız mı? Şaşırmayın; sadece çocuğunuzun harcayacağı enerji bu aracı çalıştırmasına yetecek. Bizden söylemesi; çocuğunuzun elinden ara sıra alıp çocukluk günlerinizi yeniden yaşayabileceğiniz, kendinizden geçercesine eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir araçtan söz ediyoruz. Boyutlarına bakıp da aldanmayın çünkü  Plasmacar sadece çocuklarınızın değil, aynı zamanda sizin de vazgeçilmeniz olmaya aday. Orjinal Plasmacar, 110 kiloya kadar taşıyabilme özelliği olan bir oyuncaktır. 3 yaş ve üzeri için tasarlanmış bu araç her türlü güvenlik testinden başarıyla geçmiş. İçinizin rahat etmesi açısından belirtelim; uluslararası güvenlik standartlarının hepsine sahiptir.

Plasmacar nasıl mı sürülüyor? Aracı sürmek oldukça kolay, tek ihtiyacınız aracı süreceğiniz düz bir zemin.  Araca bakıp, bunun pedalları bile yok nasıl sürülecek dediğinizi duyar gibiyiz. Araç pedal da gerektirmiyor, sadece direksiyonu çevirerek araca yön verin ve harcayacağınız enerji ile sürün. Sürüş hızınız harcadığınız enerjinin ölçüsüne bağlı olarak değişecektir. Bir o kadar da sessiz bir araç, duyacağınız tek ses  araç hareket ederken zemin üzerinde tekerleklerinin çıkardığı ses olacak.  Şu uyarıyı yapmakta da fayda var. Alacağınız PlasmaCar’ın orijinal olmasına dikkat edin.

Yaz ayları içinde olduğumuz şu günlerde çocuğunuzun doğada daha çok zaman geçireceğini düşünerek ona ister doğum günü hediyesi ister, ister karne hediyesi ya da gönlünüzden geçen sadece anlamlı bir sürpriz olarak bu büyülü oyuncaktan siz de alabilirsiniz. Orijinal ürün garantisi ile satın alabileceğiniz  Plasmacar için https://www.isabelabbey.com/ web sitesini ziyaret edebilir, farklı renklerde satışa sunulan bu ürünü inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.  2008 yılından beri Türk anneleriyle, Hollywood annelerinin en gözde bebek ve çocuk markalarını buluşturan Isabel Abbey’de alışveriş yapmanın keyfine doyamayacaksınız.

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here